« Petje Af ... voor alle rijcoaches van ANWB Rijopleiding»

Gepubliceerd op 24-12-2020

Het is een jaar als nooit tevoren en we hadden allemaal gehoopt dat het nu voorbij zou zijn, maar helaas heeft het coranavirus ons nog steeds in de greep en zijn de rijlessen en examens weer stopgezet tot 19 januari 2021.

We zijn ontzettend trots op onze rijcoaches en spreken onze waardering en respect uit voor de manier waarop zij dag in dag uit in deze omstandigheden hun werk doen. Wij hebben letterlijk voor hun ons petje af genomen door ze symbolisch een Petje-Af te geven samen met een praktische thermobeker voor een heerlijke kop koffie in de auto.

Via deze weg willen we ook onze waardering en respect uitspreken aan alle instructeurs en examinatoren van Nederland. Iedereen heeft dit jaar, ondanks de lastige omstandigheden, zijn uiterste best gedaan zoveel mogelijk leerlingen te helpen met het behalen van een rijbewijs. Ook daarvoor nemen wij ons Petje-Af!

Wij wensen iedereen ondanks alles prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! Maak er iets moois van in 2021 en blijf vooral gezond!

Directie ANWB Rijopleiding

IMG-9270-1609417889.jpg