Maak het tastbaar!

Individueel

Wil jij je waardering laten blijken door je Petje-Af te nemen voor een bijzonder iemand? Dat kan op twee manieren.

Je krijgt je Petje-Af thuis gestuurd samen met de luxe verpakking en een kaart waarop je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger kunt schrijven. Daarna kun je het Petje-Af zelf overhandigen en je waardering laten blijken

Ik wel een Petje-Af zelf overhandigen

Je kunt het Petje-Af ook rechtstreeks naar de ontvanger laten sturen. Wij zorgen dat het Petje-Af in de luxe verpakking wordt afgeleverd bij diegene die jouw waardering verdient en zorgen dat de kaart met persoonlijke boodschap wordt toegevoegd.

Ik wil een Petje-Af rechtstreeks laten bezorgen

Voor een groep

Wil je voor een grotere groep je Petje-Af nemen, (meer dan 10 personen) vraag dan om een maatwerk voorstel. We kunnen dan de persoonlijke boodschap ook voor laten drukken op de kaarten en eventueel ook de verzending verzorgen. 

Ik wil een grotere groep bedanken

Start een project

Het zijn bijzondere tijden waarin we leven. Alle zekerheden die we tot voor kort hadden lijken allemaal op losse schroeven te staan. De samenleving is compleet veranderd en niemand weet hoe de wereld er over twee, drie maanden of over een half jaar uit ziet, 

We zien een complete herwaardering van beroepen in het land. Beroepsgroepen die sinds mensenheugenis hun werk op de achtergrond verrichten en nauwelijks in de belangstelling staan, blijken nu van vitaal belang om voor ons te zorgen, onze gezondheid te waarborgen en de economie nog enigszins draaiende te houden. 

Het wordt tijd dat we voor deze mensen ons Petje-Af nemen en daarvoor bieden we de mogelijkheid aan om een project te starten. Een project start je voor een groep mensen die juist nu onze steun en waardering nodig hebben. Een project is een mogelijkheid om samen ons Petje-Af te nemen op lokaal niveau. Wil je daar meer over weten? Klik dan op onderstaande button. 

Ik wil meer weten over projecten